Veilig en Gezond naar de Gewichtsconsulent

Gezond_En_Fit_2020_foto's

update 2-2-2021 BGN Gewichtsconsulenten.

Sinds 15 december bevindt Nederland zich opnieuw in een lockdown. Dit heeft uiteraard ook gevolgen voor een bezoek aan de gewichtsconsulent. Als BGN-gewichtsconsulenten volgen we de basisregels van de overheid om zo min mogelijk mensen te ontmoeten om de verspreiding van het virus te beperken en te voorkomen. Daarom adviseert de BGN om geen afspraken binnen de praktijk te maken, maar consulten te doen via de telefoon, beeldbellen of online. Dit geldt in ieder geval tot 2 maart. 

 

Veilig naar de gewichtsconsulent
Je bent ook tijdens de lockdown van harte welkom bij de gewichtsconsulenten. Neem contact op met de gewichtsconsulent Margret Eppink voor begeleiding op afstand, via de telefoon, beeldbellen of online. Ook is het mogelijk om een wandelconsult (met 1,5 mtr afstand) af te spreken.

 

Juist NU aan je gezondheid werken! 
Het coronavirus heeft ons allemaal bewuster gemaakt van onze leefstijlkeuzes en gezondheid. We weten niet precies wat de relatie is tussen het virus en overgewicht, maar het staat als een paal boven water dat een gezond gewicht een absoluut pluspunt is. Wij geloven dat het juist nu een goed moment om de stap te zetten naar de gewichtsconsulent om te werken aan een gezonder gewicht en jezelf goed te voeden en sterk(er) uit deze periode te komen.

 

Gezonde Groet Margret Eppink.

 

 

Nieuws

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?