Gezond-fit-Impressie-wellness-lodge-_0001_IMG_0308

Boerderijlodge


Wakker worden in een prachtige en rustige omgeving, aan een doodlopend weggetje met een kabbelend beekje de Markgraven. Daar waar de konijnen, hazen en reeën je ‘s morgens komen begroeten. Wie zou daar niet wakker willen worden, iedereen toch zeker!

Lekker ontbijten op het terras genietend van de natuur. In de luxe keuken je  eigen Twentse maaltijd bereiden, genieten van de binnen sauna en uitdampen in de buitenlucht. Hoe fijn is het, om even lekker te ontspannen binnenshuis in de jacuzzi, met je eigen muziek.  Relaxen op de luxe ingerichte zolder of in de lounge stoelen op het terras. Even niets te hoeven doen, alleen genieten. Hoe fijn!

Ervaar een dagdeel Wellness:

Wellness ochtend/middag 11.00 uur tot 15.00   a € 40,00 p/p
Wellness middag/avond     16.00uur tot 20.00  a € 40,00 p/p

Wellness dag 1 10.00 uur tot 17.00 uur  € 75.00 p/p
Wellness dag 2 10.00 uur tot 20.00 uur € 100.00 p/p

Entree

Keukenkamer met vide

Tweepersoons slaapkamer

Douche

Toilet

Sauna

Jaccuzzi

Heerlijk landelijk uitzicht

Relaxruimte

Wellness

Gezond en Fit staat ook voor ontspannen en genieten. Ga jij nooit naar een sauna omdat er zoveel mensen zijn, of omdat je je er niet helemaal prettig voelt? Dan is onze privé wellness ruimte misschien iets voor jou. Samen bubbelen in de jacuzzi en de warmte ervaren van de sauna. In onze lodge kun je uitrusten en genieten van het mooie uitzicht.

Onze wellness ruimte is per dag of dagdeel te huur voor maximaal twee personen. Samen met je partner, vriend(in) heerlijk relaxen in onze privé wellness. Bij het huren van de lodge zijn koffie/thee/water, wifi inbegrepen. Badjas, handdoeken en slippers dienen zelf meegebracht te worden of kunnen gehuurd worden.

Tijdens de Avondklok zijn de reserveringstijden veranderd.

wellness ochtend/middag 11.00 uur tot 15.00 uur a € 40,00 p/p
wellness middag/avond 16.00 uur tot 20.00 uur   a € 40,00 p/p

Je krijgt na je  reservering zo snel mogelijk een bericht van ons terug. Mocht het niet lukken of heb je vragen, dan mag je mij altijd een app sturen via deze site.

Menu
Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?