Jouw gezondheid

Puur en Gezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, voeding welke je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn! Puur en onbewerkt is smaakvol.  Groente, kruiden, fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn. Daarom smaakt een zelfgemaakte tomatensaus nét even beter dan de tomatensaus uit een pot.

Koolhydraat beperkt eten
Koolhydraten zijn suikers welke in je lichaam het eerste worden verbrand. Koolhydraten  zitten in brood, pasta’s en aardappelen. Je hoort mij niet zeggen dat dit niet gezond is, maar we eten hier vaak net iets teveel van.
Eet je de hele dag door veel koolhydraten, dan komt je lichaam niet aan vetverbranding toe. Door koolhydraat beperkter te gaan eten, kan ik je helpen om op een gezonde manier vet te verbranden.

Tien weken traject
Ik heb een weekmenu ontwikkeld waarin je verantwoord meer gezonde vetten en eiwitten gaat eten. Hierdoor komt je lichaam in een andere verbranding en ga je afvallen.
Na tien weken ben je diverse kilo’s lichter, voel je je energieker en weet je precies wat je wel en niet moet eten. Je gaat meer kennis krijgen over voedingsstoffen en waar ze voor dienen.

Met gezonde voeding voel je je fit en gezond
Je gezondheid is je kostbaarste bezit, dus wees er zuinig op! Je huisdier geef je de beste voeding en je auto doet het maar op een soort brandstof en krijgt jaarlijks een keuring.

Je lichaam werkt eigenlijk net zo. Met het eten van gezonde voeding voel je je fitter en heb je meer energie. Eet je ongezond, veel geraffineerde suikers of de verkeerde vetten, dan is de kans groot op onrust, vermoeidheid en gejaagdheid in je lijf.  Dit geeft een vervelend gevoel en is eigenlijk heel simpel op te lossen met voeding.

Toe maar, neem die eerste stap!

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?