Begeleiding op maat

 

Overgang
Wanneer je in de (pré) overgang komt, begint er fysiek een nieuwe fase in je leven. De meeste vrouwen komen voor, tijdens of na de meno-pauze aan in gewicht. Op gewicht blijven is een mooi doel  tijdens de overgang!

Overgang gaat vaak gepaard met diverse klachten, deze zijn door de juiste voeding veelal te verminderen. Vooral opvliegers, de meest voorkomende klacht in de overgang, worden verminderd  door de juiste voeding.  Diverse overgangsklachten kun je door voeding fors verminderen, je energie level word hoger en ups en downs worden minder.

Intermittent Fasting
Vasten en afvallen, het werkt! Het is waar jij je prettig bij voelt. Is dit iets voor jou dan kan ik je hierbij helpen om af te vallen.  Er zijn diverse soorten van Intermittent Fasting. Zo kun je 8 uur eten en vervolgens 16 uur vasten, dit is een methode welke erg gewild is op dit moment.  Je begint wat later op de dag te eten, zodat je lichaam in een goede vetverbranding komt. Je kan ook kiezen om 1 of 2 dagen per week /maand te vasten.

Er zijn zelfs mogelijkheden om te vasten door de week en in het weekend de touwtjes te laten vieren…misschien is het iets voor jou..

Detoxen/ reinigen
Je lichaam reinigen na een periode van ongezonder eten of zomaar omdat je je daar goed bij voelt. prima,  maar doe dit wel verantwoord en lekker. Ik heb een weekmenu geschreven waarin jij verantwoord je lichaam even kunt resetten. Je eet 3 tot 7 dagen (zolang jij wilt) alleen maar groente  fruit en licht basische voeding. Dit houd in dat je suikerspiegel neutraal word en je veel vezels eet. Ook drink je meer dan normaal, na 2 dagen voel je je al beter en lichter . Na 7 dagen ben je een ander mens.

Vraag de detox week aan door een mail of app te sturen, je betaald € 25 euro voor het weekmenu. Wil je hierbij nog een extra online consult dan betaal je €35,00.

Toe maar, neem die eerste stap!

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?