De algemene voorwaarden Erve Braakman

Prijzen
De huurprijs zoals vermeld op de website is inclusief gas, water, elektra.
Bijkomende kosten zijn: schoonmaakkosten, waarborgsom

Reservering
Op onze website www.gezond-fit.com kunt u het reserveringsformulier vinden. Om fouten te voorkomen ontvangen wij bij voorkeur uw reservering via dit formulier. Telefonisch reserveren mag ook. Onze telefoonnummers zijn: 0629307800 / 0610710465

Reserveringsbevestiging
U ontvangt van Gezond-Fit / Erve Braakman / Bedandbreakfast.nl  een schriftelijke bevestiging van uw reservering inclusief betalingsgegevens. Nadat wij uw (aan)betaling hebben ontvangen is de boeking definitief.

Feestdagen en vakantieperiode
Tijdens de Feestdagen en vakantieperioden noord/midden/zuid word er een toeslag van 10 % berekend.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet welkom.

Roken
Roken  in de lodge is niet toegestaan.

Annuleringsvoorwaarden.
Wanneer u een reservering voor de boerderij lodge heeft gemaakt hanteren wij de volgende annuleringsvoorwaarden:
Wij vragen standaard bij iedere boeking een aanbetaling van 20% van het totale verblijf. Bij annulering zijn dit uw annuleringskosten.
21 dagen voor uw aankomstdatum moet de resterende 80% worden overgemaakt. Annuleren vanaf 21 dagen voor aankomst is dan niet meer mogelijk.
Bij boekingen waarbij de aankomstdatum binnen 21 dagen is dient u meteen het gehele bedrag af te rekenen.

Waarborgsom
Wij hanteren een waarborgsom van € 100,00. Dit bedrag moet per bank worden voldaan samen met het laatste gedeelte van de huur. Na controle en schoonmaak van de woning ontvangt u deze, minus eventuele geconstateerde schade en/of extra schoonmaakkosten, binnen 5 werkdagen na vertrek retour op uw bankrekening.

Aankomst en vertrek
Aankomst: vanaf 15.00 uur.
Vertrek: uiterlijk voor 10.30 uur.
Goederen die worden aangetroffen na uw vertrek, bewaren we 2 maanden voor U. Nasturen kan alleen op uw kosten.

Bewoning
Boerderij lodge Erve Braakman is geschikt voor maximaal 2 personen. Verblijf van meer personen dan op de reservering overeengekomen, is nadrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming.

Aansprakelijkheid
Helaas is het voor ons niet mogelijk enige aansprakelijkheid te aanvaarden voor verlies, diefstal, schade of letsel, berokkend aan gasten door welke oorzaak dan ook.

Voorbehoud
Indien huurder en/of medehuurder de verplichtingen uit de algemene voorwaarden / huisregels van Erve Braakman ondanks eventueel voorafgaande waarschuwing niet of niet behoorlijk naleeft, heeft de verhuurder het recht de overeenkomst met onmiddellijke ingang op te zeggen en de huurder en medehuurder de toegang tot de vakantiewoning te ontzeggen zonder restitutie van huurgelden.

Toe maar, neem die eerste stap!

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?