Hallo! Ik ben Margret

 

Mijn naam is Margret Eppink  sinds 2009 ben ik  gediplomeerd Gewichtsconsulent en voedingscoach in Tubbergen en omstreken. In de afgelopen jaren heb ik veel cliënten geholpen naar een gezond gewicht.

Naast de opleiding voor Gewichtsconsulent en voedingscoach heb ik diverse cursussen en workshops afgerond. Sportvoeding, Kind en voeding,  emotie- en wandelcoaching om te verbreden en te verdiepen in mijn vakgebied.

Mijn begeleiding bestaat uit het geven van voedingsadviezen aan jong en oud welke persoonlijk afgestemd worden op jouw situatie.
Jarenlange ervaring leert dat een gezond gewicht niet altijd maatje 36 is. Mijn doel is om jou te leren omgaan met voeding zodat jij ervaart hoe je kunt afvallen.

Mijn uitgangspunt is, lekker en puur eten zodat je niet het gevoel hebt een dieet te volgen. Leefstijl veranderen doe je niet in een week, hier werk je naartoe, in jou tempo waarin jij je goed voelt.
Ben je op gewicht, dan is het belangrijk dit te behouden met de tips en handvatten die ik jou heb geleerd.

 

Motivatie is een belangrijk onderdeel van mijn werk

Naast het geven van adviezen is het motiveren een belangrijk onderdeel van mijn werk. De kunst is om in goed overleg tot een gezondere leefstijl te komen.
Het woord lijnen/diëten komen in mijn praktijk niet voor.  Je verandert je eetpatroon en hierbij ga je je beter voelen en val je af.

Afvallen moet je geleidelijk doen. Wie een streng dieet volgt, houdt dat maar korte tijd vol. Maar het ergste komt daarna: zodra je stopt met het strenge dieet, word je al snel weer zwaarder dan je ooit bent geweest.  Dit is het bekende ‘jo-jo effect’.
Daarom kies ik samen met de cliënt voor de langere termijn en schrijf voldoende voeding voor om je prettig te blijven voelen.

Aangesloten bij Beroepsvereniging BGN

De Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland controleert op een goede opleiding en regelmatige verplichte bijscholing van de leden. Leden van de Beroepsvereniging werken volgens vastgestelde richtlijnen waardoor de cliënt verzekerd is van een professionele aanpak.

 

Gezond_En_Fit_2020_foto's
Gezond_En_Fit_2020_foto's

Toe maar, neem die eerste stap!

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?