kerst groet

PuurGezond kerstmenu 2020

Met een vreemde blik kijk ik terug op het jaar 2020, wat een bijzonder jaar.

Een goede start met veel nieuwe gezichten in januari. In  februari werd ik Sarah, een bijzondere mijlpaal. Maart en April komt Corona….en gelijktijdig starten we met de bouw van mijn nieuwe praktijk. Dubbel voelde het, de mensen om je heen worden ziek, de praktijk gaat in April en  Mei dicht, de bouw blijft stilletjes doorgaan. Cliënten komen in Juni voorzichtig terug in de praktijk. Het is even wennen om online te werken en afstand te houden in de praktijk.

 

In Juli en Augustus zijn er meer mensen die bewust willen worden van hun eetgedrag en daardoor ook nog eens goed gaan afvallen. In September, mondkapje wel of niet, handen desinfecteren blijft, afstand houden ook. Oktober en November de bouw gaat ondertussen gestaag verder en de praktijk loopt weer in en uit. December, mijn nieuwe praktijk ruimte en de nieuwe kookstudio zijn bijna klaar.

 

Gezond & Fit gaat uitbreiden: naast afvallen, aankomen, beter in je vel komen met de juiste voeding is het nu ook mogelijk om te ontspannen in onze wellness ruimte.

Deze ruimte kan apart gehuurd worden, voor 1 ochtend, 1 middag of avond. Samen met je partner, buurvrouw of vriendin gezellig bubbelen in de jacuzzi en heerlijk genieten van de sauna. Koffie en thee op het terras, of ontspannen in de living. Een hapje en drankje met zelfbediening. Puur Genieten en Ontspannen in een privé ruimte. Corona Proof.

Op  mijn website bij Lodge vind je meer informatie, de mogelijkheden en prijzen.

 

2021 word voor mij een enorme uitdaging. Als de corona geluwd is en we weer samen mogen zijn,  dan wil ik graag kook workshops gaan geven in kleine groepjes in mijn nieuwe kookstudio. Het doel van deze kookworkshops is je laten inzien en proeven hoe lekker je kunt koken met allerlei soorten groenten. Je gezin hierin betrekken, zodat de kleine eters ook de (verstopte) groentes lekker gaan vinden. Kortom leren van elkaar en met elkaar is mijn doelstelling.

In de bijlage zit een lekker kerstmenu, haal hier je inspiratie uit of maak het zoals beschreven staat, puur gezond, lekker en voedzaam.

Deel en like onze facebook pagina:  Erve Braakman en Gezond & Fit

Instagram: erve_braakman_tubbergen en gezondfit_tubbergen

Ik wens je hele fijne Kerstdagen en een voorspoedig, gezellig, Gezond en Fit 2021.

Gezonde Groet Margret Eppink.

Nieuws

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?