Jouw gezondheid

 

Puur en Gezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekker smaakt. Genieten van de smaak van pure en onbewerkte producten. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn! Puur en onbewerkt is smaakvol.  Groene kruiden, rijp fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn. Daarom smaakt een zelfgemaakte tomatensaus nét even beter dan de tomatensaus uit een pot.

Koolhydraat beperkt eten
Koolhydraten zijn suikers welke in je lichaam het eerste worden verbrand, ze zitten in brood, pasta’s en aardappelen. Je hoort mij niet zeggen dat dit niet gezond is, maar we eten hier vaak net iets teveel van.
Eet je de hele dag door veel koolhydraten dan komt je lichaam niet aan vetverbranding toe. Door koolhydraat beperkter te gaan eten, ga ik je helpen op een gezonde manier vet te verbranden.

Meer eiwitten en vetten in je voeding
Je eet meer eiwitten en vetten, dat houd in dat je een aantal weken minder aardappelen, pasta’s en brood gaat eten. Wat je wel gaat eten is veel groente, eieren, vlees, kaas ,vis, plantaardige vetten, noten, zuivelproducten. Ik leer je voedzaam te eten, vol vitamines/mineralen/vezels zodat je geen tekorten oploopt.

10 weken traject
Ik heb een weekmenu ontwikkeld waarin je verantwoord meer gezonde vetten en eiwitten gaat eten, hierdoor komt je lichaam in een andere verbranding en ga je afvallen.
Na 10 weken ben je diverse kilo’s lichter, voel je je energieker, en  weet je precies wat je wel en niet moet eten, en de kennis van koolhydraten is enorm vergroot!

Met gezonde voeding, voel je je fit en gezond
Je gezondheid is je kostbaarste bezit… dus wees er zuinig op. Je huisdier geef je de beste voeding de auto doet het niet eens op iets anders dan benzine diesel of gas.

Je lichaam werkt eigenlijk net zo. Met het eten van  gezonde voeding voel je je fit en gezond. Eet je ongezond, veel geraffineerde suikers of de verkeerde vetten, dan is de kans groot op onrust, vermoeidheid, en gejaagdheid in je lijf groot. Dit geeft een vervelend gevoel en is eigenlijk heel simpel op te lossen met voeding.

Toe maar, neem die eerste stap!

Open WhatsApp
1
Klaar om je leefstijl te veranderen?
Hallo! Waar kan ik je mee helpen?